جاهای دیدنی اصفهان | لیست جاهای دیدنی اصفهان به همراه آدرس، ساعت بازدید و تصاویر
[ پنهان کردن ]
■ میدان نقش جهان
■ مسجد شیخ لطف الله
■ مسجد امام یا مسجد شاه
■ کاخ عالی قاپو
■ سر در قیصریه
■ سی و سه پل و زاینده رود
■ پل خواجو
■ کلیسای وانک
■ آتشگاه اصفهان
■ کلیساهای منطقه جلفا
■ چهل ستون اصفهان
■ مدرسه چهار باغ
■ عمارت هشت بهشت
■ منارجنبان اصفهان
■ چهارباغ عباسی
■ خانه مشیرالملک اصفهان
■ آرامگاه باباقاسم
■ موزه هنرهای تزئینی اصفهان
■ آکواریوم اصفهان
اصفهان یکی از زیباترین شهرهای ایران است که به واسطه جاذبههای گردشگری و آثار تاریخی به جا مانده از دورانهای گوناگون مخصوصا عصر صفوی، از مهمترین مقاصد گردشگری برای ایرانیان و گردشگران خارجی است. در این نوشته با برخی از مهمترین جاهای دیدنی اصفهان شهری که «نصف جهان» است آشنا میشویم. شهر تاریخی اصفهان آمیخته ای از هنر و معماری ایران باستان و سدههای میانی است. در هر نقطه از شهر شاهد شکوه هنر و ذوق ایرانی خواهید بود. شهر اصفهان زیباییهای خاصی دارد که بدین جهات این شهر را نصف جهان میخوانند. شهری با کاشی کاریهای آبی رنگ و هنرهای ظریف همگان را به سوی خود جذب میکند. اگر بخواهیم در مورد جاهای دیدنی شهر اصفهان برایتان بنویسیم، چندین صفحه مقاله نیز کفایت نمیکند، اما با این حال میخواهیم شما را با جاذبههای گردشگری شهر اصفهان بیشتر آشنا کنیم. ■ مسجد شیخ لطف الله
■ مسجد امام یا مسجد شاه
■ کاخ عالی قاپو
■ سر در قیصریه
■ سی و سه پل و زاینده رود
■ پل خواجو
■ کلیسای وانک
■ آتشگاه اصفهان
■ کلیساهای منطقه جلفا
■ چهل ستون اصفهان
■ مدرسه چهار باغ
■ عمارت هشت بهشت
■ منارجنبان اصفهان
■ چهارباغ عباسی
■ خانه مشیرالملک اصفهان
■ آرامگاه باباقاسم
■ موزه هنرهای تزئینی اصفهان
■ آکواریوم اصفهان
اصفهان، شهری با معماری سرشار از زیباییهاست. جاهای دیدنی اصفهان به قدری زیبا هستند که در هر فصلی به خرید بلیط هواپیما اقدام کنید از زیبایی های این شهر لذت خواهید برد. ما به شما یقین میدهیم که از سفر به شهر اصفهان و تماشای جاذبههای تاریخی سیر نخواهید شد و با مراجعه به Isfahan Attractions سفری خاطره انگیز همراه با کلی لحظات ناب را تجربه خواهید کرد. شما با خواندن این نوشته با مشهورترین جاهای دیدنی اصفهان آشنا میشوید و زمانی که با بلیط هواپیما اصفهان به این شهر سفر کردید، میتوانید به راحتی برنامه سفر اصفهان خود را طراحی کنید. در این مقاله با ما همراه باشید تا با چندین مورد از جاذبه های گردشگری شهر اصفهان آشنا شوید:
میدان نقش جهان
میدان نقش جهان گل سرسبد و گستردهترین مجموعه تاریخی و گردشگری اصفهان و یکی از مکان های دیدنی اصفهان است. شهر اصفهان را با میدان نقش جهان در سراسر دنیا می شناسند. اتفاقات تاریخی مانند شادی ها، جنگ ها و رژه ها در این میدان رخ داده است. در اصل این میدان بی نظیر را تیموریان در مرکز شهر بنا نهادند و در زمان حکومت شاه عباس اول گسترش داده شده و در طی زمان نیز به این عظمت و شکوه رسیده است. میدان تاریخی و با شکوه نقش جهان اصفهان در محل باغی به نام نقش جهان بنا گردیده و چهار اثر تاریخی زیبا در این میدان به چشم میخورند که عبارتند از سردر قیصریه در شمال، مسجد تاریخی امام در جنوب، مسجد شیخ لطف الله در شرق و عمارت عالی قاپو در غرب. میدان نقش جهان در قلب اصفهان قرار گرفته است و دور تا دور میدان مغازههایی خواهید دید که به فروش صنایع دستی اصفهان مشغول هستند. همچنین در میان این میدان حوض آبی زیبا و آثار تاریخی ارزشمندی خودنمایی می کنند که همه اینها بر جذابیت میدان نقش جهان می افزایند و در سطح جهان مشهور هستند. بازدید از میدان نقش جهان در همه فصلها به گردشگران توصیه می شود.
ساعت بازدید: شبانه روزی

مسجد شیخ لطف الله
یکی از معروف ترین جاذبههای دیدنی شهر اصفهان که در میدان نقش جهان واقع شده و دارای جزئیات شگفت انگیزی است؛ مسجدی بدون مناره به نام مسجد شیخ لطف الله است که در طی ساعات روز رنگهای متفاوتی دارد، مانند خاکی، صورتی و خاکستری. مسجد شیخ لطف الله در سال ۱۳۱۰ در فهرست آثار ملی ایران ثبت شده است. گنبد این مسجد در سطح جهان به مدورترین گنبد شهرت دارد. تزئینات داخلی، طرح و رنگ کاشیها اوج زیبایی معماری ایرانی و اسلامی را در این مسجد تماشا خواهید کرد.
ساعت بازدید: ۹ صبح تا ۴ عصر
مسجد امام یا مسجد شاه
یکی دیگر از جاذبههای دیدنی شهر اصفهان که دارای معماری ایرانی-اسلامی است، مسجد امام نام دارد که پیشتر به نام مسجد شاه شناخته می شد. این بنای زیبا نیز در زمان حکومت صفوی به دستور شاه عباس ساخته شده و معماری این بنا به عهده استاد علی اکبر اصفهانی بوده است. همچنین چندین نفر خوشنویس ماهر مانند علیرضا عباسی، عبدالباقی تبریزی، محمد رضا امامی، محمد صالح امامی در این مسجد کتیبه نگاری را بر عهده داشتند.
ساعت بازدید: ۹ صبح تا ۱۱:۳۰ صبح و ۱ ظهر تا ۴:۳۰ عصر

کاخ عالی قاپو
کاخی زیبا که در زمان صفوی ساخته شده است و با معماری خیره کننده خود همواره مورد توجه قرار گرفته است. این اثر تاریخی در پنج مرحله تکمیل شده است: مرحله اول به ساخت بنا مربوط می شود که ورودی سایر بناها و مجموعه کاخهای سلطنتی را شامل می شود. مرحله دوم به گسترش بنا و اضافه شدن طبقات فوقانی مربوط می شود و با افزایش جمعیت شهری طبقات سوم و چهارم و نیمی از طبقه پنجم نیز اضافه گردید. مرحله سوم ساختمان برج با اضافه شدن آخرین طبقه تکمیل گردید که به سالن موسیقی معروف است. در مرحله چهارم نیز یک ایوان به سمت میدان نقش جهان ساخته شد و در مرحله پنجم ۱۸ ستون به ایوان و پلههای شاهی و سیستم آبرسانی بنا اضافه شدند.
ساعت بازدید: ۹ صبح تا ۶ عصر

سر در قیصریه
سردر قیصریه اصفهان در قسمت شمال میدان نقش جهان و بر در بازار قیصریه یا شاهی اصفهان واقع شده است. این سر در به بازار بزرگ اصفهان باز می شود و در گذشته راه اصلی بازار اصفهان از همین جا بوده است. سقف داخلی سردر نیز از کاشیهایی به رنگ آجری، گلبهی و سرمه ای با طرحهای اسلیمی به صورت مقرنس کاری شکل گرفته است. پیشتر سردر قیصریه دارای سه طبقه بوده ولی در حال حاضر دارای دو طبقه است. طبقه سوم این بنا شامل نقاره خانه بوده که تخریب شده است. نقاره زنی از زمانهای قدیم در ایران متداول بوده و زمان طلوع و غروب آفتاب از این طریق اعلام می شده است. همچنین بر روی سر در قیصریه تزئينات آجری چینی، نقاشیهایی از تصوير شاه عباس در جنگ با ازبكان، تصاويری از زنان و مردان اروپايی و تصوير تيراندازی نیمه انسان و نیمه ببر يا شير و دم اژدها به چشم می خورند.
ساعت بازدید: ۹ صبح تا ۶ عصر
سی و سه پل و زاینده رود
زاینده رود، رودخانه زندگیبخش اصفهان است که در روزهایی از سال، آب آن را جاری میشود و شادی را به شهر اصفهان میآورد. اما افزون بر زیباییهای خود زاینده رود، رودهایی که بر روی آن ساخته شدهاند بخش مهمی از جاذبههای آن به شمار میآیند. سی و سه پل یا پل الله وردی خان، مهمترین و زیباترین پل اصفهان است که در زمان شاه عباس صفوی بر روی زاینده رود ساخته شده است. نماد اصلی اصفهان در میان گردشگران داخلی و خارجی، سی و سه پل است. این پل با نامهای پل الله وردیخان و پل جلفا نیز شناخته میشود. سی و سه پل در زمان حکومت شاه عباس توسط الله وردی خان ساخته شده و در زمانهای گذشته محل برگزاری جشنهایی مانند آب پاشان، نوروز و خاج شویان بوده است و امروزه نیز محلی برای گردش در میان مردم اصفهان و توریست هاست. سی و سه پل از رواق های طاقی شکل و قوسی پوشیده شده است و همواره زیبایی این پل زبانزد همگان بوده است، مخصوصا درهنگام غروب با نورپردازیهای زیبا خستگی را از تن همه در میآورد. سی و سه پل دارای ۳۳ دهانه با ۲۹۵ متر طول و ۱۴ متر عرض است که جزو شگفتی انگیز ترین معماری های آن دوره بوده است. این اثر تاریخی در سال ۱۳۱۰ به عنوان آثار ملی ایران به ثبت رسیده است و بازدید از سی و سه پل در شهر اصفهان به همه ردههای سنی توصیه میشود، مطمئنا پشیمان نخواهید شد.
ساعت بازدید: شبانه روزی

پل خواجو
یکی از مکانهای دیدنی اصفهان که به ثبت ملی نیز رسیده است و ارزش تاریخی زیادی دارد؛ پل خواجو نامیده می شود و در زمان حکومت صفویان عنوان زیباترین پل را از آن خود کرده بود. دقیقا در قسمت میانی این پل ساختمانی با تزئینات ساده و زیبا برای خاندان سلطنتی بنا شده است که امروزه بیگلر بیگی نامیده می شود. هدف از ساخت این خانه محلی برای استراحت خاندان شاه بوده است تا از تماشای مناظر فوق العاده این منطقه لذت ببرند؛ مخصوصا تماشای منظره زاینده رود از این پل وصف ناپذیر است. انعکاس تصویر آسمان و پل در رودخانه حس خوبی به شما انتقال خواهد داد، به ویژه در زمان غروب پل خواجو به یکی از زیباترین مکانهای دیدنی اصفهان تبدیل می شود. پل خواجو به عنوان موفق ترین معماری مخصوص ایرانی و سبک اسلامی است و همراه با ساختمان بیگلر بیگی مورد توجه گردشگران قرار گرفته است.
ساعت بازدید: شبانه روزی

کلیسای وانک
اصفهان از جمله شهرهایی است که ارامنه ایران در آن اقامت داشتهاند و کلیسای وانک یکی از مهمترین کلیساهای اصفهان است. وانک که به معنای صومعه است، در محله جلفا اصفهان ساخته شده است و ارامنه اصفهان آن را با الهام از کلیسای اصلی خود در نخجوان ساختهاند. جاهای دیدنی شهر اصفهان فقط شامل ساختمانهای عصر اسلامی نیست، بلکه معماری ارمنی ایرانی نیز در این شهر به چشم می خورد. کلیسایی در زمان شاه عباس دوم در محله جلفا بنا شده است و ترکیبی از معماری ارمنی اسلامی است. گنبدی بر روی این ساختمان دیده می شود و یکی از مهم ترین جاذبههای شهر اصفهان محسوب میشود. نام اصلی این کلیسا وانک آمنا پرکیچ است. در هر نقطه ای از کلیسا زیباییهای بی نظیری را خواهید دید. تزئینات هنری از جمله گچبری، نقاشی و طلاکاری وجود دارد و بر روی سقفها و دیوارهای کلیسای وانک نقاشیهای بسیار زیبایی به چشم می خورند، این نقاشیها همگی روایات و تصاویری از انجیل هستند، مانند تصاویری از تولد عیسی و بهشت و جهنم. در این کلیسا موزه و کتابخانه ای نیز وجود دارد که ارزش تاریخی زیادی دارند و اشیا و کتابهای قدیمی مانند نسخههای خطی و تابلوها، سازها، زیورآلات، منسوجات و...نگهداری می شوند.
نشانی: اصفهان، محله جلفا
ساعت بازدید: ۹ صبح تا ۵ عصر

آتشگاه اصفهان
آتشگاه اصفهان بازماندههای آتشکدهای است که از ایران پیش از اسلام در منطقه «سده» یا شهر کهن اصفهان به یادگار مانده است. این آتشکده که در زمان ساسانیان ساخته شده و از آتشکدههای مهم ایران بوده است، از دیوارهای خشتی وسیعی تشکیل شده است. در زمانهای گذشته آتشکدهها محل انجام مراسم مذهبی و حفظ و نگهداری آتش مقدس بوده است. بنای آتشگاه به شکل استوانه و از جنس خشت است و مشرف به اطراف بوده و دارای هفت پنجره بزرگ و یک در ورودی است؛ براساس طراحی بی نظیر این آتشکده، آتش مقدس افروخته شده از بیرون قابل رویت است. البته اکنون آتش این آتشکده خاموش شده است و آتشکده روشن زرتشتیان اصفهان در محل انجمن زرتشتیان اصفهان در کوچه سیچان در مرکز شهر قرار دارد.
کلیساهای منطقه جلفا
جلفا یکی از مناطق تاریخی ارمنینشین اصفهان است که چندین کلیسای تاریخی در آن جای گرفته است. کلیسای وانک مشهورترین آنها است. کلیسای مریم و هاکوپ مقدس اصفهان و کلیسای بیت لحم اصفهان از دیگر کلیساهای منطقه جلفا اصفهان هستند.
چهل ستون اصفهان
کاخ زیبایی در زمان شاه عباس اول بنا گردیده و در دوره شاه عباس دوم نیز تکمیل و افتتاح شده است. کاخ چهل ستون اصفهان نیز همانند بناهای دیگر نشان دهنده قدرت و جلال است که به قدری زیباییهای خاصی دارد که از آن به عنوان بهشتی در قلب اصفهان یاد می شود. کاخ و باغ چهل ستون به عنوان یکی از معروف ترین آثار تاریخی اصفهان دارای معماری ترکیبی از معماری اصیل ایرانی و فرنگی است.
در مقابل این کاخ، استخری زیبایی به چشم می خورد که با انعکاس تصویر کاخ و ۲۰ عدد ستون در آب به چهل ستون شهرت دارد. کاخ و باغ چهل ستون نقش پررنگی در زمان حکومت صفویان داشته است تا حدی که محل برگزاری جشنها و پذیرایی از مهمانان دربار بوده است. بر روی دیوارهای این کاخ، نقاشیهایی به سبک مینیاتور، تصاویر جنگ چالدران و جنگ کرنال خواهید دید. چهل ستون، بنای تاریخی اصفهان شاهد تغییراتی در ساختمان موجود شده است؛ تالار آینه، تالار ۱۸ ستون، دو اتاق بزرگ شمالی و جنوبی تالار آینه، ایوانهای طرفین سالن پادشاهی و حوض بزرگ مقابل تالار همراه با تزیینات نقاشی و آئینه کاری و کاشی کاری دیوارها و سقفها به این مجموعه افزوده شده است.
باغ و کاخ چهل ستون نیز در سال ۱۳۱۰ به ثبت ملی رسیده است. همچنین در این مجموعه موزه ای وجود دارد که اشیا، کتب و دست نوشتههای اصفهان قدیم درآن نگهداری می شوند؛ آثار مختلف نگهداری شده در این موزه عبارتند از مجموعه سفال، اولین نمونه کاشی، مجموعه آبگینه، فرش، نسخ خطی کوفی قرآن، مجموعه قدیمی ترین آثار سکه ماقبل تاریخ، مجموعه آثار دوران تاریخی و آثار دوران اسلامی، مجموعه آثار دوران صفویه مانند انواع قبالههای ازدواج قرن نهم به بعد تا آخر قاجار و مجموعه انواع سنگ نوشتهها و فرشهای قدیمی که قدمت این فرشها به ۴۰۰ الی ۵۰۰ سال قبل برمی گردند.
نشانی: خیابان استانداری
ساعت بازدید: همه روزه به جز پنج شنبهها و جمعهها از ساعت ۹:۳۰ صبح تا ۳:۴۵ عصر
مدرسه چهار باغ
مدرسه ای به یادگار مانده از دوران صفویه که نام خود را از چهار ایوان خود گرفته است و جزو حیرت انگیزترین جاهای دیدنی اصفهان شناخته میشود؛ این بنا به مدرسه مادر شاه و مدرسه سلطان حسین و به عنوان آخرین بنای ساخته شده در حکومت صفویان معروف است. در ساخت مدرسه چهارباغ از گره چینی و کاشی کاری در طرح و نقشهای مختلف، تزئینات بیرونی و داخلی ساختمان و حجرهها تصویری ماندگار ایجاد کرده اند؛ این مجموعه عظیم در سال ۱۳۲۰ بازگشایی شده است. پس از انقلاب نیز نام مدرسه چهارباغ به مدرسه علمیه امام جعفرصادق تغییر نام داد، امروزه از این مدرسه به عنوان مدارس طلبه نشین حوزه علمیه اصفهان استفاده میشود.
نشانی: خیابان چهار باغ
ساعت بازدید: ۸ صبح تا ۵ عصر
عمارت هشت بهشت
یکی از شگفت انگیزترین بناهای دیدنی شهر اصفهان به دستور شاه اسماعیل بنا شده و با نام هشت بهشت شناخته میشود. عمارت هشت بهشت در اواخر حکومت صفویان محل سکونت حاکمان بوده است و در طی تاریخ دچار تغییرات زیادی شده است. این اثر تاریخی یکی از آثار خاص صفوی محسوب میشود؛ طوری که این عمارت زیبا و اشرافی چشم انداز رویایی دارد. این عمارت هشت ضلعی در دو طبقه ساخته شده و چهار نما دارد که هیچ یک از نماها مانند دیگری نیست. ممکن است تصور کنید، نمای شمالی نمای اصلی عمارت است اما به خاطر وجود استخر در ضلع شرقی عمارت، نمای اصلی سمت شرقی محسوب میشود. در وسط تالار عمارت نیز حوضی هشت ضلعی از جنس مرمر قرار دارد که به آن حوض مروارید گفته میشود. بر روی در و پنجرههای عمارت هشت بهشت خاتم کاری انجام گرفته است و همین کار زیبایی عمارت را دوچندان کرده است. عمارت هشت بهشت در سال ۱۳۱۳ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
نشانی: خیابان چهارباغ، خیابان هشت بهشت
ساعت بازدید: ۹ صبح تا ۹ شب

منارجنبان اصفهان
در شهر اصفهان جاذبه های دیدنی زیادی به چشم میخورند؛ یکی از این جاذبهها که در لیست عجایب اصفهان قرار دارد، بنای شگفت انگیز و ساده اما با ویژگی خاص است؛ آن نیز تکان خوردن بنا بدون ریزش است و جزو بی نظیرترین معماریهای ایرانی شناخته میشود. قدمت این بنا به دوران ایلخانی بر میگردد و گمان میرود منارهها در دوران صفویه اضافه شده اند و در سال ۱۳۲۱ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. از نام این بنا نیز پیداست که مناره ای متحرک دارد و باعث جذب گردشگران از سراسر ایران و دنیا شده است. بنای منارجنبان ساده و خشتی است، همچنین این بنا دارای یک ایوان به سبک دوره مغول و دومناره است که برروی مقبره یکی از عرفان قرن هفتم به نام عموعبدالله کارلادانی ساخته شده است. دلیل شهرت منارجنبان اینست که با تکان دادن یکی از منارهها، مناره دیگر نیز به حرکت درمیآید، به راحتی میتوانید از طریق پلههای مارپیچی به بام و منارهها دسترسی داشته باشید، این منازه با طولی نزدیک به ۷.۵ متر دارای ۱۷ پله در داخل است که به بالای مناره میرسند. دلیل تکان خوردن منارهها تا مدتها ناشناخته بود که بعدها به پدیده فیزیکی به نام تشدید یا اثر دوپلر ربط دادند و به دلیل شباهت زیاد این مناره ها به همدیگر تکان خوردن یکی روی دیگری اثر میگذارد.
نشانی: خیابان آتشگاه
ساعت بازدید: ۹ صبح تا ۴:۳۰ عصر و زمان حرکت مناره ها ۱۰:۳۰ الی ۱۲ و ۱:۳۰ الی ۳ ظهر
چهارباغ عباسی
اصفهان شهری با کوچه باغها و بلوارهای زیاد است که یکی از زیباترین آنها ایرانی، چهارباغ عباسی نام دارد و شامل خیابانی با درختان سبز و زیبا است. چهارباغ عباسی از سی و سه پل شروع میشود به سمت شمال شهر میرود. با اینکه در زمان قاجار چهارباغ عباسی دچار آسیب گردید و بعضی از درختان قطع شدند اما با این حال هنوز هم جزو یکی از بهترین جاذبههای دیدنی اصفهان و مسیری عالی برای پیاده روی است.
ساعت بازدید: شبانه روزی
خانه مشیرالملک اصفهان
خانه ای قدیمی متعلق به خاندان مشیرانصاری از مستوفیان دربار صفویه بوده که همانند سایر خانههای قدیمی در آن معماری ایرانی به چشم میخورد. در این خانه هنوز هم حس وحال خوب خانههای قدیمی ایرانی وجود دارد و تزئینات داخلی بسیار زیبا و باشکوهی وجود دارد. در خانه مشیر الملک به حیاطی دلباز، حوض آب، باغچه دسترسی خواهید داشت که جزو زیباییهای این بنا محسوب میشوند. همچنین پنجرههای ارسی با شیشههای رنگارنگ که در طی روز جلوههای رنگارنگی به خانه می بخشد.
آدرس: خیابان هاتف، خیابان مشیر، ابتدای کوی هارونیه
ساعت بازدید: ۸ صبح تا ۵ عصر

آرامگاه باباقاسم
در میان آثار تاریخی شهر اصفهان، آرامگاهی با معماری زیبا به چشم میخورد که آرامگاه بابا قاسم نام دارد و یکی از جاذبههای دیدنی اصفهان است که نباید بازدید از آن را از دست داد. بابا قاسم یکی از عرفای بزرگ اصفهان بوده که در قرن هشتم زندگی میکرده است. وی در میان مردم مورد احترام زیادی بوده است که به همین دلیل لقب بابا به وی داده شده بود. بابا قاسم در مدرسه ای در محله طوقچی تدریس میکرده است که پس از فوت وی در نزدیکی همان مدرسه به خاک سپرده شده و سپس توسط یکی از شاگردانش، به نام سلیمان ابی الحسن طالوت دامغانی مقبره ای زیبا ساخته شده است.
آرامگاه باباقاسم علاوه بر فضای معنوی خود دارای زیباترین نمادهای معماری دوران ایلخانی است. بنایی با ارتفاع بسیار بلند و گنبد ۸ ترکی است. هر دو ترک این گنبد با خط بنایی و کاشی معرق لاجوردی اسماء الهی نوشته شده اند. همچنین چندین کتیبه تاریخی نیز در این بنا خودنمایی میکنند و شبستان بنا دارای تزئینات زیبایی است. در قسمت طاق شبستان از آجرچینی همراه با مقرنس کاری استفاده شده است و با آجر لعاب دار فیروزه ای ترکیب شده و فضایی بهشتی ایجاد کرده است. بعد از این همه تعریف از این بنای بی نظیر حتما در هنگام سفرتان به شهر اصفهان بازدید از این مکان را در اولویت قرار دهید.
نشانی: چهارراه ابن سینا

موزه هنرهای تزئینی اصفهان
در مرکز شهر اصفهان موزه زیبایی قرار دارد که با نام عمارت رکیب خانه نیز شناخته میشود. این عمارت زیبا در زمان شاه عباس برای نگهداری وسایل سوارکاری و اصطبل ساخته شده بود، اما این عمارت با حیاط دل انگیز و فضای سرسبز خود همه را مبهوت میکند، مخصوصا بازدید از تالارها و اتاقهای عمار با تزئینات گچ بری و آینه کاریها جزو بی نظیرهای اصفهان هستند. موزه هنرهای تزئینی اصفهان شامل اشیای نفیسی است که از سراسر ایران آورده شده اند؛ اشیایی که مخصوص دوره قاجار و صفویه است. بخشهای مختلف موزه شامل بخش کتب و خطاطی، آثار لاکی و روغنی، نگارگری، آثار چوبی، دست بافتها و آبگینهها، آثار فلزی و سفال و چینی هستند.
نشانی: اصفهان، خیابان استانداری، عمارت رکیب خانه
ساعت بازدید: همه روزه به جز جمعه ها از ۸ صبح تا ۱ ظهر
آکواریوم اصفهان
آکواریوم اصفهان از بزرگترین آکواریومهای خاورمیانه در کنار پارک ناژوان اصفهان واقع شده و ۳۵ متر طول دارد. آبزیان این آکواریوم نیز ۵۰۰۰ موجود زنده هستند. بیش از ۳۰۰ تا ۳۵۰ گونه از ماهیهای پنج قاره جهان در آن نگهداری میشوند. برخی از آنها جزو خطرناکترین، نادرترین و عجیبترین گونههای آبزیان هستند. برای نمونه ۶ نوع کوسه در این آکواریوم زندگی میکنند.
نشانی: خیابان الفت، پارک ناژوان
ساعت بازدید: ۱۰:۳۰ صبح تا ۶:۳۰ عصر
فیلتر نظرات کاربران
امتیاز کاربران
0
عالی
0
خوب
0
متوسط
0
بد
0
خیلی بد
زمان سفر
نوع سفر
نظرات