باغ موزه هنر ایرانی؛ آثار تاریخی مینیاتوری
[ پنهان کردن ]
■ چرا بازدید از باغ موزه هنر ایرانی پیشنهاد می شود؟
■ تاریخچه باغ موزه هنر ایرانی
■ ماکت های باغ موزه هنر ایرانی
■ سایر بخش های باغ موزه هنر ایرانی
■ فصل مناسب برای بازدید از باغ موزه هنر ایرانی چه زمانی است؟
■ چگونه به باغ موزه هنر ایرانی برویم؟
■ در نزدیکی باغ موزه هنر ایرانی از چه جاهای دیدنی دیگری می توان بازدید کرد؟
■ چه هتل هایی در نزدیکی باغ موزه هنر ایرانی برای اقامت وجود دارد؟
■ چه رستوران ها و غذاخوری هایی نزدیک به باغ موزه هنر ایرانی هستند؟
باغ موزه هنر ایرانی از باغهای سرسبز و تماشایی و جاذبه های کمتر شناخته شده کشورمان است که در خیابان دکتر حسابی واقع در شهر دیدنی تهران قرار گرفته است. این باغ که مساحتی حدود یک هکتار از محله خوش آب و هوای الهیه را به خود اختصاص داده، نه تنها از فضای بسیار دلنشین و زیبایی برخوردار است، بلکه از وجود ماکتهای زیبای برخی از جاذبههای محبوب و مشهور کشورمان نیز بهرهمند است. این ماکتهای دیدنی با طراحی جذاب و خیره کننده خود بر جلوه زیبای این پارک افزوده و سبب شده اند که باغ موزه هنر ایرانی مورد بازدید بسیاری از گردشگران قرار گیرد از این رو به تمام کسانی که بلیط هواپیما تهران را تهیه میکنند پیشنهاد میکنیم حتما این بازدید ازاین مکان را در لیست سفر خود قرار بدهند.■ تاریخچه باغ موزه هنر ایرانی
■ ماکت های باغ موزه هنر ایرانی
■ سایر بخش های باغ موزه هنر ایرانی
■ فصل مناسب برای بازدید از باغ موزه هنر ایرانی چه زمانی است؟
■ چگونه به باغ موزه هنر ایرانی برویم؟
■ در نزدیکی باغ موزه هنر ایرانی از چه جاهای دیدنی دیگری می توان بازدید کرد؟
■ چه هتل هایی در نزدیکی باغ موزه هنر ایرانی برای اقامت وجود دارد؟
■ چه رستوران ها و غذاخوری هایی نزدیک به باغ موزه هنر ایرانی هستند؟
چرا بازدید از باغ موزه هنر ایرانی پیشنهاد می شود؟
باغ موزه هنر ایرانی علاوه بر داشتن ماکتهایی بسیار زیبا از جاذبههای گردشگری کشورمان، یکی از زیباترین و تاریخیترین باغهای شهر دیدنی تهران نیز بشمار می رود.
باغ موزه هنر ایرانی از بخشهای مختلفی نظیر نگارخانه، کافه باغ، کارگاههای هنری و مراکز فروش صنایع دستی تشکیل شده است.
فضای دلنشین و باصفای این باغ برای دورهمیهای دوستانه و ثبت تصاویری زیبا و خاطره انگیز بسیار مناسب است.
تاریخچه باغ موزه هنر ایرانی
این باغ نخست در دوران رضا شاه پهلوی و به دستور همسر یکی از افسران ارشد ارتش به نام توران توقیفی احداث گردید و به تفرجگاه تابستانی او و همسرش مبدل شد. پس از انقلاب اسلامی ایران، این پارک که حدود یک هکتار وسعت داشت، مدتها در اختیار خانه سینما قرار گرفت. اما در دهه ۸۰ تصمیم بر این شد که این باغ به مکانی عمومی مبدل شود. از این رو، پروژه بازسازی پارک در سال ۱۳۸۴ آغاز گردید و پس از تغییراتی جزئی در طرح و نقشه باغ و افزودن آب راهها و حوضچههایی زیبا، دربهای آن بروی عموم مردم گشوده شد تا همه از زیباییهای آن بهره مند گردند.
ماکت های باغ موزه هنر ایرانی
همان طور که پیش تر نیز ذکر گردید، این باغ برخلاف دیگر پارک های تهران، صرفا فضایی سبز نیست، بلکه محل نگهداری یکی از جذاب ترین کلکسیونهای ارزشمند کشورمان است: ماکتهای اماکن دیدنی ایران. این ماکتها که هرکدام با ظرافت و مهارت بسیار زیادی طراحی شده اند، در دوران پهلوی و به منظور استفاده در جشنهای ۲۵۰۰ ساله ساخته شدند، اما بنا بدلایلی از آنها استفاده نگردید و به انبار منتقل شدند.
برخی از ماکتهای موجود در جاذبههای دیدنی باغ موزه هنر ایرانی عبارتند از: ماکت باغ فین، ماکت شمس العماره، ماکت هشت بهشت، ماکت نقش رستم، ماکت زیبای برج آزادی، ماکت قره کلیسا و گنبد سلطانیه، ماکت سی و سه پل و ماکت کاروانسرای مهیار. همچنین ماکت برج میلاد نیز به تازگی طراحی و به این لیست افزوده شده تا کلکسیون ماکتهای زیباترین جاذبههای گردشگری کشورمان تکمیل شود. امروزه این ماکتهای بسیار تماشایی چون نگینی در باغ موزه هنر ایرانی می درخشند و این باغ را به یکی از زیباترین و متفاوت ترین موزههای فضای باز تهران مبدل ساخته اند.
سایر بخش های باغ موزه هنر ایرانی
یکی از جذاب ترین بخشهای باغ موزه هنر ایرانی، کتابفروشی دنج و دلنشینی است که در نزدیکی درب ورودی باغ قرار گرفته است. با وجود اینکه این کتابفروشی آرشیو نسبتا محدودی دارد، اما برخی از کتب نفیس و کمیاب را در خود جای داده است. دیگر فروشگاههای این باغ عبارتند از: فروشگاه البسه و فروشگاه زیورآلات و اشیاء تزئینی. نکته جالب این است که در تمامی این فروشگاهها، میزهایی وجود دارد که افراد می توانند روی آنها استراحت کنند و از نمای زیبای پارک لذت ببرند. همچنین کافی شاپی به نام کافه کهن دیار در این باغ واقع شده که با نوشیدنیهای گوارا و فضای دلنشین و باصفای خود می تواند خستگی را از تن بازدیدکنندگان بزداید و روزی بیادماندنی را برای آنها رقم زند.
فصل مناسب برای بازدید از باغ موزه هنر ایرانی چه زمانی است؟
بی تردید بهترین زمان برای بازدید از باغ موزه هنر ایرانی، فصل پاییز است. تماشای فضای رنگارنگ و رویایی این پارک در حین قدمزدن بر انبوهی از برگهای پاییزی و شنیدن صدای خش خش برگ درختان از لذتهای فراموش نشدنی است که باغ موزه هنر ایرانی در این فصل پیشکش بازدیدکنندگان خواهد کرد. البته برای بازدید و تماشای زیباییهای این باغ رویایی، هزینه بسیار ناچیزی نیز به عنوان ورودیه باید پرداخت گردد.
چگونه به باغ موزه هنر ایرانی برویم؟
اگر تمایل دارید با کمترین هزینه و با استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی از این مکان بازدید کنید، باید به نزدیکترین ایستگاه مترو رفته و به سمت تجریش حرکت کنید. پس از رسیدن به ایستگاه تجریش، از مترو خارج شده و به سمت ضلع جنوب غربی میدان تجریش (خیابان مقصودبیک) بروید. با ۱۵ دقیقه پیادهروی در این مسیر قادر خواهید بود به موزه باغ هنر ایرانی دسترسی یابید.
در نزدیکی باغ موزه هنر ایرانی از چه جاهای دیدنی دیگری می توان بازدید کرد؟
موزه موسیقی: ۵۰۰ متر
پارک بانوان: ۷۵۰ متر
باغ فردوس:۷۵۰ متر
موزه سینمای ایران: ۸۵۰ متر
امامزاده صالح: ۲ کیلومتر
چه هتل هایی در نزدیکی باغ موزه هنر ایرانی برای اقامت وجود دارد؟
هتل آپارتمان سپهر: ۱۷۰ متر
هتل دیاموند: ۲.۱ کیلومتر
هتل بلوط: ۳.۵ کیلومتر
هتل آپارتمان مدیا: ۴.۲ کیلومتر
هتل پارسیان استقلال: ۴.۶ کیلومتر
چه رستوران ها و غذاخوری هایی نزدیک به باغ موزه هنر ایرانی هستند؟
رستوران کباب دیزی: ۲۵۰ متر
رستوران چاپ چاپ: ۵۵۰ متر
رستوران پل رومی: ۱ کیلومتر
رستوران سینسیر: ۱.۲ کیلومتر
فیلتر نظرات کاربران
امتیاز کاربران
0
عالی
0
خوب
0
متوسط
0
بد
0
خیلی بد
زمان سفر
نوع سفر
نظرات